Het Wilde Everzwijn

Terug naar Atlantis algemeen

Zwem door het water en klim naar boven. Draai iets naar links en loop alsmaar rechtuit. Ga bij de T-splitsing rechtsaf en praat met Hector. Kijk naar de wachters bij de boot tot ze naar je toe komen rennen. Draai je dan om en ren zo snel mogelijk weg, alsmaar rechtuit, tot je bij het water bent. Steek het water over, doe nog één stap vooruit en ren dan rechtsaf tot je tegen de rotswand van de klif staat. Ga dan naar links en een vrouw zegt dat je je ogen dicht moet doen. Doe ze pas weer open als de vrouw het zegt.

top

Praat met de vrouw en los de puzzel met de radertjes op. Klik op de radertjes op de grond en hang ze aan de wand (zie plaatje).

Trek vier keer aan het rechterkoordje om vier eieren te produceren. Los nu de slangenpuzzel op. Plaats  de 4 eieren en leid de slangen naar het ei met dezelfde kleur zonder dat hun paden elkaar kruisen. Zie plaatje.

Ga weer naar buiten, loop weg bij de klif, ga bij de eerste splitsing rechtsaf. Loop alsmaar rechtuit, hou bij twijfel iets rechts aan. Als je bij een rotswand komt, loop daar linksaf, er voorbij en draai je om, loop daar naar boven de rotswand op. Ga linksaf, rechtuit en pak de boog en pijlen die je daar rechts tegen een boomstam ziet staan. Ga naar beneden, ga de brug over en neem de eerste weg links. Loop rechtuit tot je het water zonder brug schuin kunt oversteken. Steek het water over, draai je om en klik met de pijlen op het water om ze te wassen. Stop ze in je inventaris, je kunt er nu mee schieten. 

top

Draai je weer om, loop een stap, draai iets naar links en pak de boog uit je inventaris. Wacht tot een wit everzwijn de weg oversteekt en schiet hem neer. Dit is erg lastig! Omdat hij twee weggetjes oversteekt heb je twee kansen. Als je allebei de keren hebt gemist blijf dan gewoon wachten en hij verschijnt opnieuw. De truc is om hem neer te schieten op het moment dat hij op het laagste punt is, dus het weggetje oversteekt. Volg hem iets met je pijl en schiet net vóór zijn kop zodra hij het pad oversteekt. Je moet dan de ring uit zijn neus pakken en met het bakje dat je van de vrouw hebt gekregen bloed van de grond meenemen. Bij ons lukte dat niet in één keer, we konden het bloed niet pakken. We moesten eerst de ring wegbrengen naar de vrouw, dan weer terug gaan en het zwijn opnieuw schieten, weer klikken op zijn neus en toen konden we pas het bloed pakken.

top

Breng het naar de vrouw, praat met haar, je valt in slaap en droomt. Als je wakker wordt is er een maanpriesteres, praat met de vrouw over alles en je krijgt een flesje poeder. Praat weer met de vrouw en luister goed naar de aanwijzingen. Je moet een boom gaan zoeken in het paleis. Loop naar buiten en plaats disk 1 als daarom gevraagd wordt. Je vliegt terug en landt bij het huis van de visser.

Verder naar de boom