Het begin

Terug naar Atlantis algemeen

Je komt aan op het plein. Praat met de wachters over alles. Ga de trap op en praat met de wachters bij het zwembad. Klik dan rechts om je inventaris te openen, klik op de medaillon die je daar ziet en klik daarmee op de wachters. Je mag naar boven het paleis in. Rechts zie je deuren met wachters, loop links de trap op tegenover de eerste wachter. Loop het balkon rond en ga de deur daar binnen en wacht. Er komen mensen binnen die vertellen dat de koningin Rhea overvallen en verdwenen is.

Een man, Meljanz, komt binnen en vraagt om wijn. Loop naar hem toe, klik op hem en klik op de "duim omlaag", je wilt hem niet bedienen. Praat nu met de vrouw, Agatha, over alles. Ze vraagt je om de koningin op te sporen. Klik op "duim omhoog", ga de deur uit en de trap af. Ga naar rechts de brede trap af, naar links en een smalle trap weer op. Je komt nu in de stad.

Rechts zit een vrouw voor haar huis, praat met haar over alles. Loop langs de vrouw een trapje op. Daar kan je op de muur klimmen en zie je linksonder in de verte bootjes. Daar moet je straks naartoe. Loop verder, ga bij de splitsing rechts, aan het einde links. Praat met de man die daar aan het einde zit.

Loop weer helemaal terug naar de begane grond, waar je bent begonnen. Ga naar links en praat onderweg met de man met de hooivork. Loop verder, het bos in, zodra je twee wachters aan het einde ziet (laat ze met rust!) neem je het zijpad naar rechts. Ga het huisje in en praat met de oude visser over alles. Als hij uitgesproken is laat je je medaillon aan hem zien, dan geeft hij je een oorbel. Praat weer over alles. Bekijk de steiger en loop terug naar het paleis, praat onderweg weer met de hooivorkman. Ga naar de wachters onderaan de brede trap, ze nemen je mee naar de consort. Vertrouw hem niet en vertel hem niets (klikken op "duim omlaag").

Je staat weer buiten, ga naar rechts en praat met het dienstmeisje daar, de oorbel blijkt van een man te zijn. Ga weer de trap op naar Agatha, draai je onderweg om na een zijstraatje en praat met de man Garcelos daar. Vertrouw hem niet. Ga de deur binnen en praat met Agatha, daarna nog een keer. Loop naar buiten en naar de brede trap. Je mag het paleis niet meer uit. Ga naar links en praat met de man Lascoyt. Wordt lid van zijn club en hij wijst je een geheime weg naar de stad, waar je een café moet opzoeken. Je krijgt een schaap van hem. Klik weer op hem en hij leidt de wachter voor de eerste deur (om de hoek) af, zodat je door de deur naar binnen kunt. Loop binnen meteen naar links en wacht!

top

Verder naar het raadsel van de leeuw