Hoe heb ik de adress aan de spelers gegeven?

Helaas is er op Runescape een regel dat je geen sites mag adverteren in welke manier dan ook dus het was lastig om de Leden van Clan Square Table deze Website te vertellen zonder een regel te overtreden. Gelukkig heb ik een manier gevonden waarbij ik geen enkele regel van runescape overtreed en dus niet in aanraking komt voor een ban.

Jagex heeft alleen zeggenschap over runescape en dus niet over andere online aplicaties zoals msn. Ik heb daarvan gebruik gemaakt om de spelers de link naar mijn website te brengen. Maar dan is er nog een Probleem ik mag van Jagex hun msn naam niet vragen omdat het tegelijk ook nog eens een e-mail adress is.

Daar heb ik het volgende op gevonden. Jagex heeft het verboden gemaakt om naar gegevens te vragen, maar ze hebben niet gezecht dat je geen gegevens mag geven. Ik heb 2 hotmail accounts aangemaakt, 1 voor mij en 1 voor de ander. Met die hotmail acount kan je ook op msn, ik geef de naam van de hotmail acount en de wachtwoord. Ik geef degene die in de clan komt de mogelijkheid om te kiezen of hij wel of niet gebruik wil maken van de website en dat ik een paar gegevens van zijn acount erop mag zetten. (zie Members) Daarna Geef ik heb de e-mail adress en wachtwoord. We gaan bijden op msn, ik geef de url en daarna verander ik de wachtwoord van de e-mail adress, zodat hij er geen span op kan zetten.

Ik heb alle regels doorgelezen van Runescape en ik kon geen vinden dat het verboden is om iemand een msn acount te geven. Tenzij ze er een regel tegen maken geef ik deze website met deze methode door aan de members van de clan.